Offentlig sektor

Aktuelle produkter

Til offentlig sektor har vi levert flere spennende prosjekter til, alt fra populære turstier ,prisbelønte rasteplasser og gangbroer. Lang levetid var kriteriet for dem alle og glassfiber ble valgt.   Flere ganger har vi jobbet tett opp mot arkitekter for å finne den perfekte løsningen.

Magnar Stangeland

Project Manager

magnar@glassfiber.no
Tel: + 47 51 78 60 94
Tel.: +47 402 01 565

Kontakt oss for et tilbud

Kontakt oss i dag med din forespørsel. Vi hjelper deg finne riktige produkter for dine behov! 

Andre marked

Industri

Industri

Industri begynner å se mer til moderne materialer som glassfiber. Her er det store muligheter for å spare inn mye kostnader i forbindelse med installasjon og transport. Det er også mye enklere å utføre modifiseringer på arbeidsplassen kontra tradisjonelle materialer.

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett

Fiskeoppdrett foregår somregel i svært korrosive miljøer. Dette kan være problematisk for tradisjonelle materialer, men ikke for glassfiber. Den lave vekten gjør at det er enkelt å installere i tillegg til at materialet er lett å bearbeide.

Olje & Gass

Olje & Gass

Glassfiber Produkter startet som leverandør til Olje & Gass sektoren hvor det hovedsakelig var som leverandør på GRE rørsystem. De senere årene ble også Subsea Cover og GRP\FRP Grating et stort satsningsområde både topside og subsea.