Gamry instruments

Datablad

Gamry Corporate Brochure

Referanser

Gamry Instruments er leder aktør innen Elektrokjemisk impedans spektroskop for batteri / brenselceller og korrosjon / belegg testing.

Gamry Instrument er lederaktør innen elektrokjemisk impedans spektroskopi for batteri / brenselceller og korrosjon / beleggtesting. Potentiostat-produsent siden 1989.

For mer informasjon, se linker under:

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

LPI1010

Batteri impedans-testsystem for høyspenning 

Elektrifisering av kjøretøy medfører endring i metode for hvordan batterier og brenselceller testes. Elektrokjemisk impedansspektroskopi er blitt en nesten universell teknikk for testing av batterier og brenselceller for å få kunne forstå enhets funksjon. Frem til dags dato har det ikke vært mulig å utføre impedanstesting (EIS) på enheter med høy energitetthet som typisk blir brukt i biler. Standard potensiostater dekker ikke spennings- og strømområdet som er nødvendig for å teste disse enhetene. Gamry har løst dette med et nytt høyspennings impedans (EIS) -testsystem. LPI1010 er Gamrys nyutviklede produkt som gir deg muligheten til å utføre impedanstesting opptil 1000V på disse systemene. 

Spesifikasjon 

    • Tre modeller – 10, 100, 1000 V
    • EIS opptil 100 kHz
    • 16-bits oppløsning
    • Galvanostatiskeller hybrid EIS

Les mer om produktet her.

Andre produkter

Gitterrister

Gitterrister

Glassfiber Produkter tilbyr gitterrister for de aller fleste behov. Vi kan produsere med støpeform og profil-trekking, samt tilpasse former, farger og egenskaper til dine/din bedrifts behov. Gitterristene kan også produseres kjøresterke, med skli-sikring, anti-statisk og brannhemmende.

Glassfiberstruktur

Glassfiberstruktur

Konstruksjoner i glassfiber kan være opptil 70% lettere enn stål, korrosjons-fritt og elektrisk isolerende. Vi kan utfører Engineering, design, fabrikkering og installasjon.

Rørsystem

Rørsystem

Vi leverer GRE, GRP & GRVE rørsystem fra Future Pipe Industries for bruk i olje- og gass-, industri-, vann- og marine- og offshoreindustrien.