Elektrisk Isolasjon

Datablad

GPO-3
G-11
FR-4

Referanser

Hos Glassfiber Produkter tilbyr vi elektrisk isolasjon av topp kvalitet. Vi har levert ikke-metalliske og ikke-ledende materialer i mange år.

Elektrisk Isolasjon

 

GPO-3

GPO-3-materialet er et mineralfylt, kontinuerlig tråd glassfibermatteforsterket termohærdet umettet polyester materiale. Den er sterk, stiv, støtsikker og dimensjonsstabil. Disse glassfiberplatene av elektrisk kvalitet gir gode elektriske egenskaper som er lysbue-, flamme- og sporfast. Dette materialet brukes ofte til elektriske isolasjonsapplikasjoner. I tillegg brukes GPO-3 også ofte i flere mekaniske anvendelser der dimensjonsstabilitet, elastisitet, stivhet og kostnadseffektivitet er en nødvendighet.

 

GPO-3 Fordeler

For bruk i transittindustrien, der røykgenerering og røykgiftighet er det viktigste. Det anbefales også for koblingsutstyr, kontakter og kontrollpaneler.

 

GPO-3-applikasjoner:

GPO-3 kan brukes til flere applikasjoner, inkludert fase- og sluttbarrierer, samleskinnestøtter, isolasjonsstøtter, transformatorer, antennebaser, avstandsstykker og mer.

Glass epoxy G-10 og G-11

G-10 & G-11

Vevd glassfiberduk impregnert med epoxyharpiks.

G10/11 Fordeler

Kombinerer høy styrke, gode elektriske egenskaper og utmerket fuktmotstand.

G10/11-applikasjoner

Komponenter for kraftproduksjon og overføring

Vi kan levere elektrisk isolasjon av følgende typer:

  • Epoxy glass cloth G10, G11, FR4, FR5, HGW 2372, Vetronite
  • Silicone glass cloth G7, HGW 2572
  • Polyester glass mat GPO-3, HM 2471, UP GM203, DielettrikGlass
  • Phenolic cotton cloth HGW 2082, HGW 2083, Fibroido, Celeron, Tela Bakelite
  • Phenolic paper HP2065, Carta bachelite
  • Størrelser for Epoxy Glass 4200 x 1570 mm, 3200 x 1570 mm, 1300 x 2300 mm
elektrisk isolasjon

Andre produkter

Gitterrister

Gitterrister

Glassfiber Produkter tilbyr gitterrister for de aller fleste behov. Vi kan produsere med støpeform og profil-trekking, samt tilpasse former, farger og egenskaper til dine/din bedrifts behov. Gitterristene kan også produseres kjøresterke, med skli-sikring, anti-statisk og brannhemmende.

Glassfiberstruktur

Glassfiberstruktur

Konstruksjoner i glassfiber kan være opptil 70% lettere enn stål, korrosjons-fritt og elektrisk isolerende. Vi kan utfører Engineering, design, fabrikkering og installasjon.

Rørsystem

Rørsystem

Vi leverer GRE, GRP & GRVE rørsystem fra Future Pipe Industries for bruk i olje- og gass-, industri-, vann- og marine- og offshoreindustrien.