Møt vår første lærling

Vi har fått med oss Vetle (18) på laget, han har startet som lærling hos oss denne uken. Vetle blir den første lærlingen vi har her hos Glassfiber Produkter.

Vetle har som mål å ta fagbrevet i produksjonsteknikk. Han har studert teknikk og industriell produksjon ved Bryne VGS, og andre året gikk han på Dalane VGS hvor han studerte industriteknologi. Det betyr at han har et godt fundament å ta med seg i det praktiske arbeidet.

«Jeg ser virkelig frem til å faktisk lage ting, se hvordan man jobber fra idé og konsept til ferdige produkter. Jeg har heller ikke mye kunnskap om glassfiber men ser virkelig frem til å lære mer om materialet. Glassfiber skal ha mange gode egenskaper, og jeg skal få lære hvordan man benytter seg av det på best mulig måte» sier Vetle.

Vi ble kjent med Vetle da han var her i utplassering. Nå skal han være lærling hos oss de neste to årene, og i denne perioden skal han få mye praktisk erfaring samt grundig opplæring.

lærling fikser trapper

Samfunnsansvar
Vi i Glassfiber Produkter tar del i samfunnsansvaret. Å starte som lærling gir unge en solid sjanse til å lære og utvikle sentrale ferdigheter sammen med andre profesjonelle i bransjen. Vårt dyktige team på verkstedet vil svare på alle spørsmål han måtte ha. Han vil også få grundig innføring i ulike rutiner og sikkerhetsmessige tiltak, noe som er høyt prioritert hos oss.

Verdi for bedriften
En lærling er også svært positivt for bedriften. De bringer med seg et friskt pust i form av nye tanker, idéer og kompetanse. De kan ha andre perspektiv på utfordringer og problemløsninger, noe som kan være av stor verdi for selv de mest erfarne. De oser av positivitet, entusiasme og har stor lærevilje.

Vi er glade for å ha Vetle med i teamet, og vi har troen på at han blir en viktig ressurs for oss i tiden fremover.

Andre aktuelle saker

Mer glassfiber til fiskeoppdrett – Steinvik Gruppens nye anlegg

Mer glassfiber til fiskeoppdrett – Steinvik Gruppens nye anlegg

Stadig flere fiskeoppdrettere ser til Glassfiber Produkter når de er på jakt etter solide og korrosjonsfrie produktløsninger. Denne gangen har vi levert gangbaner, trapper og andre produkter til Steinvik Gruppens nye anlegg i Svelgen, Bremanger – et stort landsbasert...

Smoltanlegg utstyrt med glassfiberløsninger

Smoltanlegg utstyrt med glassfiberløsninger

Produktløsninger er levert til Salten Smolts nye smoltanlegg i Breivik. Glassfiber Produkter har bidratt med gangbaner, rekkverk, trapper og stiger til prosjektet. Fuktige og korrosive miljø krever robuste materialer som varer lenge, og valget falt på glassfiber som...

Wellstrong RedBox rørsystem

Wellstrong RedBox rørsystem

Vi tilbyr nå et nytt rørsystem: Wellstrong RedBox, et rørsystem som er svært motstandsdyktig mot korrosjon, har lav vekt og høy varmetoleranse. Rørsystemet  av glassfiber er tilpasninsdyktig, kostnadseffektivt og har flere bruksområder.  Wellstrong RedBox kommer med...