Møt vår første lærling

Vi har fått med oss Vetle (18) på laget, han har startet som lærling hos oss denne uken. Vetle blir den første lærlingen vi har her hos Glassfiber Produkter.

Vetle har som mål å ta fagbrevet i produksjonsteknikk. Han har studert teknikk og industriell produksjon ved Bryne VGS, og andre året gikk han på Dalane VGS hvor han studerte industriteknologi. Det betyr at han har et godt fundament å ta med seg i det praktiske arbeidet.

«Jeg ser virkelig frem til å faktisk lage ting, se hvordan man jobber fra idé og konsept til ferdige produkter. Jeg har heller ikke mye kunnskap om glassfiber men ser virkelig frem til å lære mer om materialet. Glassfiber skal ha mange gode egenskaper, og jeg skal få lære hvordan man benytter seg av det på best mulig måte» sier Vetle.

Vi ble kjent med Vetle da han var her i utplassering. Nå skal han være lærling hos oss de neste to årene, og i denne perioden skal han få mye praktisk erfaring samt grundig opplæring.

lærling fikser trapper

Samfunnsansvar
Vi i Glassfiber Produkter tar del i samfunnsansvaret. Å starte som lærling gir unge en solid sjanse til å lære og utvikle sentrale ferdigheter sammen med andre profesjonelle i bransjen. Vårt dyktige team på verkstedet vil svare på alle spørsmål han måtte ha. Han vil også få grundig innføring i ulike rutiner og sikkerhetsmessige tiltak, noe som er høyt prioritert hos oss.

Verdi for bedriften
En lærling er også svært positivt for bedriften. De bringer med seg et friskt pust i form av nye tanker, idéer og kompetanse. De kan ha andre perspektiv på utfordringer og problemløsninger, noe som kan være av stor verdi for selv de mest erfarne. De oser av positivitet, entusiasme og har stor lærevilje.

Vi er glade for å ha Vetle med i teamet, og vi har troen på at han blir en viktig ressurs for oss i tiden fremover.

Kontakt oss for et tilbud

Kontakt oss i dag med din forespørsel. Vi hjelper deg finne riktige produkter for dine behov! 

Andre aktuelle saker

Glassfiberløsninger blir del av gigantisk oppdrettsanlegg

Glassfiberløsninger blir del av gigantisk oppdrettsanlegg

Glassfiber Produkter skal levere gangbaner, trapper, rekkverk, plattformer og leidere til Salmon Evolution, et stort, nytt oppdrettsanlegg på Indre Harøya i Møre og Romsdal. Salmon Evolution blir et av de største landbaserte oppdrettsanleggene i Europa, og Glassfiber...

Gammelt ferjeleie blir splitter ny rasteplass

Gammelt ferjeleie blir splitter ny rasteplass

Rasteplassen på Ropeid ble offisielt åpnet 3. juni. Glassfiber Produkter har levert bord, sittebenker, lamper og lykter til prosjektet, produsert med resirkulert glassfiber.  Mer enn bare en rasteplassVed første øyekast blir man raskt fascinert av det unike designet,...

Jernaldergården

Jernaldergården

Jernaldergården på Ullandhaug er et spennende og lærerikt sted å besøke. Gården er en rekonstruksjon fra folkevandringstiden (ca 350 – 550 e.kr). Glassfiber Produkter har levert 135 meter med gitterrister til gården. En sti av glassfiberMellom byggene finner man...