Eldhusøya severdigheten

Rundt den nydelige Eldhusøya på Møre finner man nå en turpromenade utstyrt med glassfiberrister. Glassfiber Produkter har levert ca 700 meter med gitterrister, 32 sittebenker pluss andre glassfiberprofiler til gangbanen. Serverdigheten på Eldhusøya åpnet fredag 4. juli.

Den vakre naturen langs Atlanterhavsveien gjør at bilistene vil stoppe opp og nyte naturen, men veiens få stopplommer og smale broer kan gjøre det farlig. Den nye turpromenaden gir turister muligheten til å parkere og å ta seg en rundtur med flott natur på alle kanter.

Gangbanen bukter seg smidig gjennom landskapet og har allerede blitt omtalt som «den svevende stien». Ristene danner en solid og tilgjengelig sti som kan brukes av gående, syklende, rullestol og gåstol. Man kan følge stien rundt hele øya, tett inntil vannkanten.  Glassfiberen har egenskaper som egner seg perfekt til slike omgivelser. Materialet er korrosjonsfritt og vil tåle det naturen byr på av vær og vind.

Det satses på serverdigheter langs nasjonale turistveier med mål om å vise frem den norske naturen. Det skal være høy visuell kvalitet på utsiktspunkt og rasteplasser, noe Glassfiber Produkter er stolte av å levere.

Har du behov for produkter som er korrosjonsfrie og tåler all slags vær? Ta gjerne kontakt med oss!

Gangbanen går hele runden rundt Eldhusøya, omringet av kyst og natur.

Referanser i nyhetsmedier:

VG

NRK

Tidens Krav

Brunsvika

|

“Tett inntil spektakulære Atlanterhavsveien – ett av Norges flotteste turistvei-ikoner – slynger nordvestlandets nye tur-promenade seg: En ny-anlagt gangvei på solide glassfiber-rister, mellom knauser og knøs, helt ute i vannkanten.”
– VG.

|

“Utsiktstien er en rundtur som passer alle og er åpen hver dag, hele året. Visst er det fint i sol, men opplevelsene kan være like sterke en ruskeværsdag.  I sommerhalvåret er kafeen, med vinduer som en blinkende sildestim, åpen for besøk”.
– Nasjonale Turistveger.

Her kan du se noen klipp i fra byggeprosessen.

Kontakt oss for et tilbud

Kontakt oss i dag med din forespørsel. Vi hjelper deg finne riktige produkter for dine behov! 

Andre aktuelle saker

Møt vår første lærling

Møt vår første lærling

Vi har fått med oss Vetle (18) på laget, han har startet som lærling hos oss denne uken. Vetle blir den første lærlingen vi har her hos Glassfiber Produkter. Vetle har som mål å ta fagbrevet i produksjonsteknikk. Han har studert teknikk og industriell produksjon ved...

Glassfiberløsninger blir del av gigantisk oppdrettsanlegg

Glassfiberløsninger blir del av gigantisk oppdrettsanlegg

Glassfiber Produkter skal levere gangbaner, trapper, rekkverk, plattformer og leidere til Salmon Evolution, et stort, nytt oppdrettsanlegg på Indre Harøya i Møre og Romsdal. Salmon Evolution blir et av de største landbaserte oppdrettsanleggene i Europa, og Glassfiber...

Gammelt ferjeleie blir splitter ny rasteplass

Gammelt ferjeleie blir splitter ny rasteplass

Rasteplassen på Ropeid ble offisielt åpnet 3. juni. Glassfiber Produkter har levert bord, sittebenker, lamper og lykter til prosjektet, produsert med resirkulert glassfiber.  Mer enn bare en rasteplassVed første øyekast blir man raskt fascinert av det unike designet,...